Byebye!

Jag tar en bloggpaus nu, får se när (om!) jag kommer tillbaka. Måste verligen dra ner på data-sittandet, å bloggen hjälper inte direkt till då... Å när jag bestämt mig så har jag fått ovanligt många (söta, ofc ;D<33) kommentarer! Men iaf, måste ta en bloggpaus. Så gott nytt år på er sötnosar så får vi se när jag kommer tillbaka under 2010!! (<-- känns konstigt att skriva 2010 :S)

Nej nu!

Nej nu måste jag dra mig fråån datan. Här suttit vid datan sen typ 14 , så ja, gotta go! Jag ska fixa håret som jag inte brydde mig om att borsta eftersom de va vått imorse, och sätta på mig strumpor (mina fötter e steeeelfryyyysnaaa) undertiden kan ni lyssna på den här underbara låten från The Red Jumpsuit Apparatus:♥
Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now, as she falls to the ground?
Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..
Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..

Me ♥ H&M

Några grejer som jag vill ha från H&M ;D: (som föresten REDAN har vår/sommar kläder ;o?)

99:-

69.50

99:-

69.50:-

Tycker dem här över e otrooooligt söta!♥ Kostar 149:-

149:-

149:-

 

 

Jupp, det där va några av grejerna jag vill ha ;)<3 nu ska jag gå ner och fika, chiao!

 

(btw, våran stationära data suuuurrraaaar bara typ, pappa vågar inte sätta på den för den kanske pajjar :S)


Duger kameran?

Samsung ES19 - HALVA PRISET!
Hellu.. har lite problems here! ;o min kamera börjar nämligen sakta men säkert att paja... om det e för att den snart e 2 år gammal eller om det e för att ´jag tappat den hundratals gånger eller både och vet jag inte... Men jag behöver asså en ny och vet inte vilken jag ska köpa! När jag visa den för pappa sa han "ja men du behöver väl en bättre? Typ en canon" och då hitta jag en jätte fin canon men den kostar dubbelt så mycket som de jag har! (typ) Så va tror ni? Duger den där? Eller har ni nå tips på någon bra och billig kompaktkamera? (har nämligen inte råd med en system då...)
Den ovan kostar 599:- på expert.se, halva priset

Sista måltiden

Fiffig rubrik va? :P hihi men joo, sista julmåltiden för i år. Jag satt & tänkte på det medan jag njöööt av den goda maten, och då tänkte man liksom "tja, varför inte ta lite till? Det e trots allt sista gången man äter det här för i år..." så nu är jag proppmätt. En portion till och jag hade exploderat, det svär jag på. Har ni haft en bra sista juldag? :P

Kikade in på min önskelista på H&M och såg att 26 av sakerna jag önskar mig från H&M e slut sålda! Bara 9 grejer va inte det! :O

Boring x-mas

Det här måste ha  varit världens tråkigaste jul... -.- vi har varit hemma HELA julen, så jag har mest kollat på film och läst Harry Potter... som för övrigt snart är slut. Aja, nu måste jag gå med kussen och Nellie till affärn, småttingar som inte får gå själva. Hörs!

Julafton= över

Nu är julafton över :'( men jag har trots allt EN julklapp kvar att öppna, hah ;) Klara och jag har inte gett varann julklappar än, får se när det blir ;) jag har bland annat fått Harry Potter Och Fången Från Azkaban (bok), En pyjamas (söööötaaast<333 love it ;)), 200+400kr (=600kr), 2 lila nagellack (syrrorna, ett mörkt och ett ljust), ett halsband, örhängen, 2 filmer - Eragon och Prins Caspian, Noblesse... Ja, orka säga allt men det där va de mesta, lite mer fick jag då. Åsså va filmerna inte bara mina, jag och mina 2 storesyrror fick dem tsm. Nu tvingar familjen med mig på promenad så jag måste avsluta här ;)

Xmas eve


it's the final countdown

nu e det 6 timmar och 15 minuter kvar!! :D<3 gissa till vad...? ;D

Dan före...

(...dopparedan) städning, hämta en julklapp till pappa och förbereda för imorrn är vad som står på schemat för idag :) mina smarta familjemedlemmar sa inte till så jag har inte fått klä julgranen :'( tradition liksom. Blää... iaf jag e ganska sur för att jag inte fick va med, hahah xD Nä, nu ska jag allt kolla om de inte glömt att säga till om varma mackorna också. Bjuder på en bild :)
Haha, ser juh ut som pingu xD eller?...

Skitkorv

gjorde en ny header som jag blev jätte nöjd över... nu e jag skitsur för att den sparades inte!! Jag tröck på spara & allt, men icke sa nicke! Blää... skitskitskit blääää!! Gissa vem som e suuur...? Gjorde en ny, lite tråkig men helt okej förutom att det sticker en fot fram under ljuset, men orka ändra...(glömde skriva, tryck F5 om du inte ser den)

New shoes :)<3

Kolla vilka snygga/coola skor jag (eller, ja, mina snäääälla föräldrar betala juh :)<3) köpte på Skopunkten idag! De kosta 499:- och jag e sååå glad att jag fick dem trots priset :D<333 de e fodrade inuti, perfekta vinterskor asså! Bjuder på outfiten också eftersom jag ändå e i farten.. :P
Myströja oversize - Gina tricot 149:-
Långt linne (har fixat så det inte e så långt, egentligen slutar den precis ovanför knäna) - Vero Moda 110 :- typ
Strumpbyxor gråa "mönstrade" - H&M barnavdelning typ 79.50
Skor - Skopunkten 499:-

Nu bär det av mot stan

rubriken säger allt :P

3 days left (or 4?)

Klara går ju fortfarande i skolan (eller sista dan idag), så hennes pappa skjusa mig till station samtidigt som han lämna av henne vid skolan, så tog jag bussen hem :) klockan var halv 10 när jag kom hem (när jag borde ligga i sängen och sova!) och klockan 7 vakna vi... på jullovet! Aja, man får offra sig när man får vara kvar en halv dag till och en natt med sötisen ;o<3 Idag har jag ätit tomtegröt (xD) som andra fruktost<3  sry för att det är 20:nde på ljuset, såg inte det först xD men som ni ser på "christmas countdown tomten" så e det faktiskt bara 3 dagar till julafton!

Hos Klaris<3

hellu! :D<3 nu e jag hos Klara, har varit de i några timmar och så... iaf, det blir inte så mycket inlägg den här helgen, såru vet.

Lägesrapport

Som ni ser, så ska jag åka iväg. Handla julklappar, sen åker Klara och jag hem till henne :) packa är jag inte helt klar med, ifall ni undrar ;P Adiós! :D

JIIIHOOOO!!

Kom precis hem från skolavslutningen! :D<333 NU HAR JAG JULLOV!!! INGEN SKOLA MER DET HÄR ÅRET! WOOOHOOO!!<33333

Happiness ^^<3

Är det bara jag som e kär i det här otroligt roliga spelet!? I looooove it! Ovanför kan ni se mina fiskar, hahah, jag e heeelt kär i dem hahah som de har egna personligheter! xD De med röd text e mina första :)<3

Upptäckte typ 10 minuter senare att Queenie och Charlie har blivit stora! :'( jag skrek liksom QUEENIE OCH CHARLIE!! De e inte ett dugg lika sööta :'( nwwåå... nu måste jag köpa nya :/ adiós.

Nammi<3

Just nu sitter jag och njuter av en marabou choklad, med nonstop i. Har äntligen jullov, otroligt tidigt jämfört med andra, men de slutar ju assent :O iaf, humöret gick upp när jag stoppade choklad i munnen... och när jag insåg att imorron och många andra dagar efter det, kommer jag ha sovmorron!
hade förresten snedfläta igår, HISS ELLER DISS?

- 9

Det e inte sant!! :O kolla på termometern, och den visade att det va minus 9 ute! Det e inte klokt! :O visar en lite snöig och kall bild för det...
inte tagen idag, tagen i mars.

bilder på snö-lek

ofta rubriken xD jätte tråkigt ja vet, men kom inte på nåt bättre x) men som det står i rubriken, så blir det bilder :) fast på mina småsyrror, not me hahah.Meningen va att det skulle va fina snö-bilder men det blev bilder på sötaste 7-och-5-åringarna :)
Nomman blev sur för att Jullan blev fotad först, hahah ;P
Nomman skrek "blommor!" för jag var nära att gå in i flaggstången, där det finns blommor runt. tackar, Nomman :)
De gjorde snöänglar, Men Julia tröttnade och satte sig upp istället ;)
sötast<333 Noomi till vänster och Julia till höger ;)

waaah! de hoppar i snön xD
Nomman ville inte "frysa", och sprang iväg...
... så det blev bara Jullan kvar. ja tack jag vet, jag e inte direkt en proffsfotograf x)
sur min xDxDxD
Nomman hittade bobben, täckt av snö.
Hon försökte köra, men det gick inte så bra som ni ser....
Sööta<3333
...
De jagar mig, hah xD
råka göra så det rasa snö på henne, hahxD kolla mössan :)
Nomman gjorde så det rasa snö över Julia, det ser ut som det va på Noomi också but no :)
De jagar varann mot pulkorna hah xDvi åkte pulka sen ;) barnsligt men kul, tradition hahh!!

Me want leggings

det är sjukt. Det e så himla sjukt att det inte e sant. Jag lovade mig själv att aldrig skaffa glansiga leggings. Sen så kom paljettleggingsen. Jag lova mig själv att aldrig skaffa såna heller. Jag lova mig själv att aldrig ens önska mig såna. och gissa vem som vill ha såna nu?JAG.
dessa kommer btw från H&M och Gina, (den överst H&M, och då fattar ni var de glansiga kommer ifrån ;)

Me ♥ snow

Ganska dålig bild, men som ni ser e det asmkt snö, och det där var halv 2 :P

New things (a)

Åkte på skolutflykt, så gick jag runt i den ganska nya (typ 1 år gamla) gallerian. Där köpte jag:
Var snäll och ignorera mina strumpor, tack. Benvärmarna var det 50% på, 25 kr. (då kan ni själva räkna ut var de kostade som ordinarie pris) De kommer från H&M.
Kunde inte låta bli att köpa dem här. Såå häftiga! Så var det 10kr rabatt. UrochPenn kommer dem här ifrån :)
Kolla som låg på bordet när jag kom hem :) eller, det låg ett kuvert & örhängerna låg i det, men struntsamma ;D söta Ida skickade dem här, eftersom jag vann en tävling som hon hade för ett tag sen ;)
Psst...
<-- bilden e klickbar... iaf, om ni tittar noooga ser ni att det står julkampanj typ, och rabatt på andra (fast det syns nog inte?)

Marabou Vinter, 4 (minus? plus? nobody knows)

Idag "tvingade" (haah) jag pappa att köpa marabou vinter, inte bara till mig ofc. Familjen smakade och jag frågade vad de tyckte om den :) genomsnittspoängen blev 4 poäng. Jag tycker den smakar förlite choklad, och förmkt av något... tror det är för mkt kanel. Men, den är iaf värd att smaka! Skulle typ gjort ett collage men sitter vid macbooken för en av syrrorna sitter vid den som har photoshop ;P så det får duga med en googlebild.
eller, en google bild som ursprungligen kommer från ellinor.net
P.S denna hamnade i en ny kategori: Linnéa testar!

Coola Taylor Momsen

Måste erkänna, tycker Taylor e skithäftig! Cool stil, jätte duktig skådespelerska, så sjunger hos ju också! helt klart en cool kändis! ;)
det finns ofc en hel del DISS från hennes sida, men också en hel del HISS ;)<3 (älskar föresten den långa svarta tröjan hon har i typ mitten med vita ränder, nu syns den inte så bra men HÄR syns den ;D<3)
Vad tycker du: Taylor Momsens stil Hiss/diss?

:...?

har typ suttit vid datan hela dan, ändå har det bara blivit 1 inlägg, hah. Snart blir det middag och klockan 18 ska jag titta på min kompis när hon går i luciatåget :) jupp... helt ointressant inlägg, hahah. Bjuder på en bild :)
lite får man väl bjuda på sig själv, hah xD

Higher

åååh, love it♥ bästa vinnarlåten hittills! Blev skitglad när han vann också :D<3

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by, Higher, Higher, Higher

The winner of Idol 2009 is...

Erik vann alltså idol 2009! Yes!<3 älskar låten! Mamma och jag sjunger den hela tin, hahah :P skulle lagt in låten om jag inte gör ett mobilinlägg. Lägger ut låten imorrn istället.

Who's gonna win?

om 22 minuter så börjar det - idol! Vem vinner idol 2009? jag som slöföljt idol den här hösten kommer sitta fastklistrad ikväll. update: Nellie ville köra schack och inte orka jag sitta och glo inte xD  Nej, jag tittar lite då och då. Men jag kommer ofc titta vem som vinner :)

Vem tror du kommer vinna? Erik eller Calle?

världens mest orealistiska bild...

haha... tråkigt i PS ;P Ni kan se Tiger på en svamp, Noomis stora tomte på den andra, en cupcake (jag gjort :D) JUllans badhaj, en ballong, Emmy (xD) och Pelle ... :P xD

orka rubrik

har tagit en "snabb limpa", som jag gjorde på Hemkunskapen, men ska gå och ta en till nu :) ensam hemma e jag, morfar kommer med småungarna om typ 20 minuter. Älskar att vara ensam hemma :) försöker alltid ta vara på de få stunder jag e de ;) kommer med ett "riktigt" inlägg om ett tag ;P
p.s som jag lovade så skulle den som gissar få en länkning ;) Söta Emma blev det :) ( TO VISIT EMMAS BLOG CLICK HERE)

have a guess, everyone

nån som kan gissa vad jag gjort med den här bilden?
*i brist på annat blir det ett sånt här tråk inlägg*.
den som gissar rätt får en länkning i nästa inlägg :)<3 (om ingen gissar rätt så blir det den som har närmast ;)

Nobel

idag är det juh nobel! hade helt glömt det, eller kom ihåg de imorse men sen glömde jag igen :P Nån som ska gå på nobelfesten kanske? hah xD åsså läste jag lite om Alfred Nobel i skolan idag, eller, "Famous Swedes", och det stod lite kort om honom ;) Fast jag tror inte jag läste nåt om att han uppfann dynamiten...? fast det borde stått med, kanske bara missa det. Aja, ett helt onödigt inlägg egentligen, hah x) nu ska jag fixa och dona lite i mittt rum, pussar ♥


Lagerhaus-saker till alla

hitta inte det jag tänkt som fanns i butik, fick ta lite andra grejer :) men som ni ser, så har Lagerhaus perfekta julklappar!

Capricciosa

snart ska jag och syrran Emmy hugga in på en capricciosa ;)<3 hare gött :D<3 kommer med ett "riktigt" inlägg senare ;P

svampar

Äre vare gud i höjden
De här svamparna har jag gjort på t-slöjden ;P<3333

Tummen upp för flätor


varning varning!

blir typ bara ett inlägg om dan nu, because har man två föräldrar som säger att man bara får sitta en timme, så blir det så - för eller senare. jupp, så även om  jag vill skriva inlägg och svara på kommentarer mm så blir det bara 1 gång om dan. Just so you know

Pink snowflakes falling...


hade tråkigt i PS... hahah....
det lilla rosa är egentligen snöflingor,,, btw det här e mitt 400-de inlägg :D<3

Opassande party i USA? :O

såg den här på ztv igår, låten e skitbra, love it, men musikvideon...? tycker liksom att hon för... jaa men det är juh mest småungar som gillar henne, och hennes rörelser är för... Britney? fattar ni vad jag menar?

välkommen till Linnas blogg ;P<3


Soon

Ensam hemma med Emmy, Nellie och Julia ;) har bakat kladdkaka som vi snart ska hugga in på, i väntan på Gossip Girl.  Hur kommer det sig att söndagar alltid e så himla sega? *Hatar söndagar..* (de e dessutom nästan aldrig SUN-days)


Westlife

but if I let you go
I will never know



three words: I lööööööv it<3333

boring pics



foto: jag/självutlösaren
modell:
jag
hade tråkigt för ett tag sen så jag sminkade mig överdrivet och fotade... ni ser 2 av de bilderna här ovanför.

julmarknad

Imorse (eller, typ halv 1 då) så  var jag och de minsta i familjen , + mamma och pappa då, på julmarknad ;) köpte inget, var otroligt nåra  människor där, asså sålde grejer vid ett stånd, men det var ganska mycket människor där (?) Men iaf, min minsta syrra Noomi, 5 år, betalade med egna pengar en lott, där man kunde vinna första, andra och tredje pris, alla pris var tomtar, och Nomman blev jätte ledsen för hon trodde att hon köpte en tomte, och precis när vi skulle gå hem så fick de reda på att hon vann första pris!  hah, tycker jag var otroligt roligt :) pic:



T o m t e n  ä r  j u  r i k t i g t  s ö t . . .  d e n  r o s a  ' ' ö d l a n ' ' k ö p t e  h o n  i e n  l e k s a k s a f f ä r 


J u l l a n  k ö p t e  e n  u p p b l å s b a r  f i s k  h a h x D l e k s a k s a f f ä r s s a k . . .




M i t t  f i k a < 3  f a s t  m u f f i n s g r e j e n  v a r  a v  p e p p a r k a k s d e g  s o m  j a g  i n t e  g i l l a r . . .  

alla bilder är tagna av mig, om inget annat skrivs. Du får inte kopiera mina bilder utan min tillåtelse!


New things when I called daddy

Ringde videosamtal, och pappa tänkte förstås längre än jag, så man skulle  sätta en sladd i en sladd, hah xD tackvare Nellie och pappa så kunde jag ladda in bilderna iaf ;)  Jo, som jag skrev så kom min snällla kusin Mathilda hem till oss med kläder som var förstora/försmå (fanns båda) Så nu har mamma, Ellen, Emmy och jag new stuff :)


J e a n s j a c k a , E l l e n s , E m m y s  o c h  m i n , v i  d e l a r

s v a r t v i t t l i n n e  , m i n
 

t u n i k a , s o m  m a m m a  v i l l  l ä g g a  b e s l a g  p å ! x D

L å n g t  l j u s  g r ö n t  l i n n e , m i n
 
 
g r ö n  t - s h i r t , m i n


m y s i g a s t e  c a r d i g a n e n , d e l a r m e d E m m y (b a k g r u n d e n )


s k j o r t k l ä n n i n g , m i n  e f t e r  m a m m a 

Yeah I'm sitting down here

jag har fått nya kläder av kusinen Mathilda+ 1 skjortklänning av mamma, men sladden funkar inte! eller, vi har en USB-grej som man kan sätta sladdar i, men den sitter inte i! BLir galen!! Pappa är inte hemma och... jaa... usch :S ska ringa pappa via videosamtal nu iaf, så hoppas jag att han kan hjälpa mig! återkommer ;)


Ballerina

Har jag berättat att jag älskar ballerinor? Skönast, sötast och allt!♥ :) Hittade världens sötaste dinsko


Sparade infon, men om ni inte ser så kostar de 349 kr ;) (dyrt, men antagligen värt det!)


btw, bilden är en länk.

Grey and Pink

Jag e antagligen galen, men jag har aslänge velat ha ett grått linne och ett rosa linne! Tycker det e jätte snyggt! Hah, antagligen bara jag som vill ha ett enkelt linne i de färgerna, men måste ändå lägga upp bilder på några jag tycker e snygga ;P

Grått linne, 49.50 på H & M

Grått linne, 59.50 på H & M

Rosa-rött linne, 49.50 på H & M

Jag= H&M besatt

snart måste ni tröttna på H&M, som jag lägger ut kläder och accesoarer därefrån, hah xD men den här oversize tröjan va riktigt nice, tycker jag ;)<3 199:- kostar den här godingen.
 


Lucky week liksom? :O

Först vann jag ett par örhängen hos Ida, nu vann jag en DVD från JULIA! :D<3 köpte tidningen idag och när jag titta på folk som vunnit blev jag helt chockat glad. Mitt namn, och ort fanns där. Vilket måste betyda att jag vunnit! Bläckhjärta vann jag och jag håller på att läsa boken just nu :) grymt glad är jag! + att min favvobloggare, Lina, har uppdaterat och även lagt in min kommentar och skrivit "aww kolla, hur sött?". Hah, måste vara min lyckovecka :P


adidas♥

ldag har jag haft Spanska, Musik, Matte och Bild :) typ... Jag har också haft  mig min najsa adidaströja som jag älskar♥ skitdåliga bilder, min webbkamera e typ 4 år gammal, men de syns iaf att de e adidas ;)

p e a c e


Nice H&M-bag



Jag tycker den här väskan var riktigt snygg faktiskt :) Enkel, lagom stor (65x48cm) och inte av tyg ;) (hatar tygväskor, och det regnar blir allt i väskan vått) Nej, ni får gärna köpa den till mig :o) 199:- får man ge för den här.


Vad tycker du? HISS/DISS?

They're gone

Nu har jag sovit i typ en halv timme, hah .. så har jag käkat massor av 5-minuters-kola, men nu är den slut iaf ;P gjorde en hemsk upptäckt nyss, nämligen att mina favvoskor från skopunkten inte finns där längre! huuuh, älskar dem :'( först kosta de 299:- så det va bara liksom, keep dreaming, men sen så sänkte de priset på dem till 199:- och jag trodde att jag kunde köpa dem! But, keep dreaming like I said, They'll never come back :'(

f i n n s  i n t e  k v a r  : ' (


Jaaaaa!

Jag e skitglad nu :D<333 vann för första gången en bloggtävling hos söta Ida!<3 Nya örhängen e aldrig fel :) Visar dem på bild när de kommit med posten ;)

Oh My

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!! Min absoluta favoritskjorta från H&M har rea! Kostar  bara 199:- ooooooh my I want to scream!!! MÅSTE. HA!!!


jag vet, ser inte så himla märkvärdig ut nu, men den sitter jätte fint på modellen som bär den!


It's that time again

Nu har Merry Christmas and Happy Holidays fastnat :P den e mysig, jag gillar den men att sjunga den hela tiden kan bli lite drygt efter.. typ en kvart :P Aja, N'Sync, here it comes, om ni lyssnar kanske inte jag blir den ända som går runt och sjunger den ikväll ;P

Hello Kitty julklappstips!

Nej, inte Hello Kittys utan Hello Kitty!  Gick in på H&M (igen) och såg en liten reklamgrej som jag tröck på, så kom det här upp ;D:

Sminkväska
Hårborste
2-pack läppbalsam
Kroppsvårdsset 
Presentask 49:50
Necessär 
Ögonskugga multi 
3-pack läppglans


Anledningen till att priset inte står med på alla är att de var slutsålda :/ Perfekta julklappar till alla tjejer!

Heaven


Spana in sötnosarna! Jag är i himlen! De kommer från H&M och kostar 249:-, rea! annars kostar de 299:-! Tror jag tycker om den blåa mest, but I'm not sure ^^
vilken e din favorit :D?